Ziua pe scurt. Editorial Iorgu Baton

Sexul e dulce ca pacatul in gara. Iar acum sa plonjam hotarat in cotidian! Saptamana asta a inceput fulminant. Dupa sperietura financiara din weekend, cand barbatii au cotizat nevinovat la bursa florariilor, justitia a anuntat inceperea urmaririi penale a unui inculpat istoric: Ion “Johnny Red Label” Iliescu. Redeschiderea dosarului mineriadelor inseamna ca Smiley de Oltenita risca sa faca perestroika la Poarta Alba. Ii uram multa putere de munca!
Tot ziua de luni ne-a adus si un nou gadget pe care si-l vor permite chiar si cei mai modesti șeici. Se cheama Apple Watch si are capacitatea nemaintalnita, de a-ti lua pulsul, o functie la care omul modern visa de la inventarea anvelopei si paracetamolului. Compania californiana a lansat ieri si un notebook foarte subtire, practic o lama tehnologica ce va face furori printre fanii curentului emo.
Un alt mare subiect al inceputului saptamanii a fost numarul mare de elevi care au ratat calificarea la simulare. O jumatate dintre ei a picat glorios, semn ca Romania are o directie ferma: emigram! Urmeaza afisarea rezultatelor simularii Bacalaureatului, episod dupa care e posibil sa ne bagam p*la in sistemul de pensii.

Cu peniţa înmuiată în stimă, Iorgu Baton