Worf: “Parintii au vrut sa ma faca manelist. Sa-mi lipeasca lumea bani pe frunte!”

  • Confesiune plina de durere! Prezent in emisiunea Eugeniei Voda de la TVR, Profesionistii, klingonianul Worf a facut o serie de marturisiri cutremuratoare: 

Parintii au vrut sa ma dea la scoala lui Dan Bursuc. M-au respins pe criterii etnice. Mi-aduc aminte ca de nervi m-a dat tata cu capu’ de masa. 

I-am vandut un trening lui Cristian Tudor Popescu. Am pastrat uniforma pe galben si i-am dat-o p-aia pe rosu ca strangea. Ne-am intalnit intr-un targ de masini, eram cu Picard in Vitan si cautam sa vindem un Enterprise inmatriculat in Bulgaria. 

Il stiu pe Gadea. E klingonian de-al meu. Are capul mare si buze de copil. A fost izgonit la A3 (n.red. A treia planeta de la Soare)

M-am imbatat cu Traian Basescu la Neptun. Toata noaptea m-a pus sa-l sun pe Data sa-i zica un banc cu Stolojan. Data era in perioada aia suparat si bolnav de icter mecanic. 

Dan Voiculescu m-a turnat la Securitate. A scris despre mine ca am teleportat marfa de export. Avea si nume de cod: Felix Mutantul.

Turcescu – in tinerete a fost lautar pe un asteroid comunal. N-avea voce, dar ii dadea lumea bani de mila. 

Pe Mircea Badea il stiu de putina vreme. Picard a vrut sa-l ia de la Dan Voiculescu intr-un schimb de sclavi, dar Voiculescu s-a razgandit in ultimul moment. Lui Picard ii murise catelul din curte si cauta ceva rau urgent.

Egenia Voda a prezentat in premiera imagini din arhiva personala a lui Worf, imagini de la examenul de inscriere la scoala lui Dan Bursuc: