Weekend-ul ne-a prins nepregatiti!

  • Prefecturile din mai multe judete ale tarii au organizat celule de criza, speriate de venirea weekend-ului. 

Daca in alti ani iarna era cea care le dadea batai de cap autoritatilor, in 2013 s-a produs o uriasa schimbare: weekend-ul i-a bagat pe prefecti si pe multi functionari din primarii in alerta. Ce s-a intamplat? Venirea zilelor de sambata si duminica, vremea buna, toamna insorita si buna dispozitie generata de nationala lui Piturca i-a determinat  pe cei din administratie sa regrete ca nu au prevazut acordarea unor tichete cadou “de pre Craciun” sau a “Primei de pastrama” pentru personalul institutiilor pe care le pastoresc.

“Am dat totusi, pe ultima suta de metri, un ordin sa se pregateasca toate suv-urile aflate la dispozitia consiliilor judetene si sa se cumpere carbuni de gratar la toate casele de oaspeti. Nu se poate sa fim surprinsi la noi in tara de venirea weekend-ului. Multi dintre cei care ar trebui sa se ocupe de intampinarea zilelor libere vor fi sanctionati cu taiera cotelor de Farmville…” – a declarat Libertarian Aurelian Sarbatorescu de la Comisia de Supraveghere a Neprevazutului.

Avertizarea de weekend, emisa de Comisia de Supraveghere a Neprevazutului, contine si un cod portocaliu pentru scoaterea blanurilor sotiilor de nababi, in special in zona montana. Va mirosi a naftalina slab pana la moderat pe Valea Prahovei si in zonele din Nordul Capitalei.