Victor Ponta: “Vom rupe caietele de datorii de la toata carciumile!”

  • Premierul anunta ca va pleca personal in turneu prin tara pentru a distruge insemnarile unde erau notati sarmanii care “luau pe caiet”

Intr-o declaratie de presa Victor Ponta a sustinut relansarea economiei prin facilitarea accesului populatiei la lichiditati: “Ajunge cu tirania lui Basescu. Sa inceapa marea relansare a consumului. Vom arde toate caietele de datorii de la orice carciuma din tara si ii vom incuraja pe oameni sa fac o infuzie de lichiditati interne si internationale.”

Primul ministru a fost intrebat ce va face cand oamenii se vor trezi din aceasta relaxare propusa de executiv. Atunci Victor Ponta a devenit serios si-a zis: “vom subventiona vizitele la supermarket. Vom elimina tichetele de masa si vom introduce tichetele pentru mase. Vom da bani la toata lumea. Bancile vor face credit la populatie, nu cum este acum.”

Ziaristii au vrut totusi sa afle ce se va intampla daca masurile de stergere a creantelor marilor datornici la carciuma nu vor avea efect. Premierul le-a dat celor prezenti asigurari ca el se va afla la baschet cand se va intampla asta si ca Traian Basescu este principalul vinovat: “Domnul presedinte a baut tot si noua nu ne-a mai ramas decat betia de cuvinte…Asta e. Hai pa!”