Victor Ponta introduce Copy-Paste-ul in calendarul sarbatorilor legale

  • “Distanta dintre Craciun si Paste e prea mare? Punem intre, o sarbatoare!” – a versificat ieri Victor Ponta noua sa intentie de a-i face pe romani sa se bucure mai mult, cu bani mai putini.
  • Cele doua zile de sarbatoare nationala (una pentru Copy, alta pentru Paste) pica pe 27 si 28 martie 2014. 

Astazi Victor Ponta a avut o iesire naucitoare. A iesit de la Romania TV si s-a dus la Antena 3. De aici a continuat guvernarea, declarand:

“E clar ca noi politicienii stricam cheful de viata al romanilor. Se vede de la o posta ca fiecare guvernare a fost un fiasco. Clasa politica a reusit sa le-aduca omenilor mult prea multe suparari, ca o valoare adaugata la toate taxele si neajunsurile…Unde am ramas? Asa…Si mi-am zis. Ba, Victore! Da, da! Am raspuns apoi ca deputat si premier. Cand se bucura romanul cel mai mult? Cand isi ia Dry Coocker si cand mananca de sarbatori! Atunci sa facem mai multe…”

Nici n-a apucat premierul sa puna mana pe un pahar cu apa, uitat in platou de la emisiunile anterioare, ca un moderator impertinent l-a intrebat: Ce sarbatoare ? Ce nume? Si cum o sa fie? Traditii, obiceiuri? Comandam de-acum mici?

“O sa fie o sarbatoare de-o sa planga Revelionul si toate petardele lui. Luam ce e mai bun de la Craciun si Paste si facem Ziua Copy-Paste ( n.redactiei: diacriticele dau farmec vietii!) Oua si drob la mic dejun. Toba, sorici si sarmale dupa. Shaorma e anorexica pe langa bucatele alese de pe masa romanului. Cand sa fie? Intre Craciun si Paste, ca uita dom’le omul gustul de sarbatoare. Si daca nu se califica nationala la mondiale mai punem una si la vara: Crinfest! Cu muzica si tot tacamul…”