Victor Ponta acuzat ca ar fi copiat rasul unui intelectual german

  • “Nu este rasul lui!” – acuza Elena Udrea.
  • Crin Antonescu: “E absolut normal ca rasul de la putere sa fie diferit de cel pe care il avea in opozitie. Acum rade de electorat.”

Scandalurile de plagiat se tin lant de actualul premier Victor Ponta. Cei din PDL il acuza ca zgomotul pe care il produce atunci cand rade nu este original, premierul imitand cu nonsalanta un intelectual german. “Rade, dar nu e rasul lui” spune Elena Udrea. Aceasta este sustinuta si de Cristian Preda care a declarat ca este dispus sa mearga cu o inregistrare audio la revista Sunete si la organizatiile care identifica plagiatul muzical, pentru a demonstra ca Ponta a copiat felul in care rade.

Crin Antonescu isi apara partenerul de alianta si spune ca intr-adevar rasul lui Victor Ponta s-a schimbat, dar ca acesta nu e copiat. “E absolut normal ca rasul de la putere sa fie diferit de cel pe care il avea in opozitie. Ganditi-va logic. Inainte radea de Emil Boc si de adversarii de la putere, acum rade de electoratul pe care l-a pacalit. Sa terminam cu aberatiile si cu prostiile. Rasul de popor seamana peste tot in lumea asta! Victor are o serie de inflexiuni, absolut originale”

Traian Basescu, in mod curios, sa abtinut sa faca vreun comentariu pe acest subiect. Ba mai mult, el si-a pus mana la gura in fata ziaristilor care l-au abordat aseara la Palatul Cotroceni.