Victor Ponta a fost huiduit de Daciana Ponta

  • Zeci de jandarmi au fost chemati aseara la domiciliul premierului Victor Ponta. Scutierii au intervenit dupa ce sotia primului ministru l-a huiduit agresiv pe Victor Ponta

“Ponta, Banicioiu, Sova /  Top de gama – Dacia Nova!” a scandat furioasa Daciana Ponta. Sotia premierului a arborat si o pancarta pe care scria “Viorel nume de floare / Avu mentor la racoare”. Intrebata de ce protesteaza la adresa propriului sot, europarlamentarul a declarat: “Isi imbogateste prietenii si aliatii, iar eu ma duc la Bruxelles cu haine de la House Of Art! In cabina mea de proba nu e Christine Lagarde ori Merkel, e Romica Jurca!!”

Daciana Ponta mai spune ca nu s-a inlantuit inca de galeriile de la Rosia Montana pentru ca abia a ajuns in tara: “Ma tine pe diurna. Abia am facut rost de bani de bilet.  Am venit cu maxi-taxi”. Intrebata cum vede viitorul Romaniei, Daciana Ponta a raspuns: “Tara arata ca DJ Vanda, semi-occidentala si fara speranta.”

Cordoanele de jandarmi s-au retras dupa ce Daciana Ponta a ramas fara baterii la megafon. Victor Ponta a profitat de moment pentru a sprinta spre cel mai apropiat hotel.