Victor Newman ii cheama pe romani “la plimbare”, langa Cotroceni

  • Personajul din Tanar si nelinistit, interpretat de Eric Braeden, este revoltat de faptul ca serialul a fost mutat, in grila de toamna, de la ProTV la postul Acasa.

In episodul 12653271639813123671, difuzat in aceasta dimineata Victor Newman poate fi urmarit zicand urmatoarea replica: “Nu stiu daca este vina lui Basescu sau a intelectualilor lui, dar iata ca sistemul ticalosit controleaza nu doar Justitia, ci si viata milioanelor de gospodine…Va invit in fiecare sambata sa plimbati cainele, Ursu sau Ciuvicul in jurul Palatului Cotroceni. “

Abordat de reporterul Le Frigaro, Eric Braeden a marturisit ca s-a atasat de publicul din Romania dupa ce a fost confundat intr-un aeroport din Europa cu Helmuth Duckadam.

Cei de la ProTV se dezic de indemnul lansat pe post de Victor Newman. “Nu-i incurajam pe romani sa mearga “la plimbare” la Cotroceni. Nu e stilul nostru sa copiem Antenele. Ci invers se poarta. Daca celor din Tanar si nelinistit nu le convine ca vor fi difuzati pe Acasa o sa-i aruncam la Kanal…D.”