Un sofer de autobuz si-a tinut respiratia mai mult decat un scafandru

  • Orasul Constanta este in aceste zile scena unui scandal bizar. Un sofer de la regia locala de transport sustine ca el este adevaratul detinator al recordului national la tinut respiratia. El a trimis cateva sageti, tragand cu arcul, la propriu, inspre scafandri care activeaza pe litoral.

Costel Apa-Novac, sofer cu experianta de 25 de ani la Regia locala de transport din Constanta, marturiseste ca mirosul neplacut degajat de calatori l-a facut sa descopere o pasiune extrema – scufundari la volan: “E o senzatia unica, va zic. Pur si simplu imi tin respiratia si conduc autobuzul cat pot eu de mult. Anu’ trecut era un asa damf ca am mers tinandu-mi respiratia 8 statii. E un record pe care incerc sa-l omologhez, dar nu pot trece de mafia din adancuri (n.red se refera la scafandri)

Soferul constantean spune ca a inceput sa fie atras de ideea de a-si tine respiratia cand i s-a stricat instalatia de aer conditionat. Cand aude de rivalii sai – scafandri – care fac scufundari adevarate – nea Costel se schimba la fata. La finalul discutiei ne-a rugat sa transmitem un mesaj catre rivalul sau, Nelu Bibanu – scafandru si fotbalist amator in Portul Constanta: “Jos labele de pe recordul national la tinut respiratia! Daca ma muta astia in Bucuresti, pe tramvaiul 41, intru in Guinness Book. Take my breath way, Nelule!”