Un pensionar din Bucuresti se incalzeste cu pliante publicitare

  • Dumitru Coseanu a inventat o centrala termica pe baza de pliante. “Au un tiraj exceptional” – afirma el!

Un pensionar din zona Cotroceni – Drumul Taberei nu mai duce grija gradelor din apartament. Asta dupa ce a inventat centrala care merge cu ajutorul pliantelor distribuite de marile lanturi de magazine.

“Ideea mi-a venit intr-o zi cand mi-era atat de foame incat stomacul a inceput sa bruize semnalul la telefonul mobil al vecinilor. Nea Titi de la 3 m-a rugat sa tin televizorul mai tare sa n-auda nepotii lui cum imi ghirotaie mie matele si sa nu creada ca e Lord of the rings la televizor. In fine…si dau tv-ul mai tare si aud ceva despre pliante ca au tiraj mai mare decat ziarele. Si ma duc repede la cutia postala, dau foc la unul si da dom’le tiraj exceptional…”

Mitica (asa cum il alinta sotia)  este acum vedeta cartierului.  El spune ca pana acum promotiile nu prea il inclzeau pentru ca avea pensia mica. Dar acum abia asteapta sa-si verifice corespondenta ca sa-si alimenteze centrala. “Cel mai bine merg alea de la Lidl, dar eu bag si de la Real si de la Carrefour, ce ma doare Billa? Ha ha ha” – se-amuza domnu’ Coseanu.