Un kraken eliberat aiurea a distrus Vama Veche

De astazi, hipsterii si manelistii nu mai au refugiu estival.

Un kraken eliberat de o femeie din Mangalia a venit la tarm si a facut praf toata infrastructura localitatii Vama Veche. Mirabela Lugosi, in varsta de 41 de ani se afla in focurile pasiunii cu sotul sau Cornel Lugosi, moment in care a exclamat, spre emotia vecinilor, “Cornele, release the kraken!”. Animalul de mare s-a conformat si a poposit pe tarmul Marii Negre fara incuviintarea imediata a lui Cornel. Sotul ispasitor ne-a declarat ca sotia lui nu e la prima provocare: “Acum doi ani m-a incoltit pe balcon si a strigat Cornele, you had me at Hello! Eu i-am dat doua suluri de calendar peste fata si am fugit in bucatarie.”

Vecinii sustin afirmatiile sotului disperat:“Noi dupa ora 16 nu mai avem pace. Dna vine acasa si il provoaca pe sot la amor, de aude tot cartierul. Saptamana trecuta a zbierat Cornele kiss me, thrill me, kill me!”

Primarul din Vama Veche, dl Ionel Bong, spune ca autoritatile vor lua masurile necesare impotriva dnei Lugosi imediat dupa prinderea krakenului: ” Incercam sa-l pescuim, dar nu stim la ce trage, am incercat la mamaliga, rama, zgarie-nori… Oricum, ne-a nenorocit.” Pagubele s-au ridicat la 60000 de RON, plus o umbrela de plaja “Swarovski”.