Un fotbalist de la Rapid a intrat in greva foamei de rezultate

  • Fotbalul romanesc e zguduit de o drama: unui rapidist i s-a facut rau, la scurt timp dupa ce a intrat in greva foamei de rezultate.

Decizia radicala a fotbalistului, caruia nu i-am retinut numele – desi a dorit sa-si spulbere anonimitatea, vine dupa ce acesta s-a accidentat serios la nivelul maxilarului in timp ce pronunta numele echipei adverse. Jucatorul vorbea la telefon cu prietenii si a dorit sa-si amane transferul de la club la clubul de noapte, dupa meciul cu Unirea Tarlungeni. “Pe ultima silaba, limba i-a alunecat si pe fondul unei stari de oboseala s-a intamplat nenorocirea” – spune medicul echipei. Cel mai probabil fotbalistul va trebui sa reinvete limba romana la clinica Raducioiu din Monaco.

Oficialii clubului Rapid s-au declarat surprinsi de intrarea in greva foamei de rezultate, acestia mentionand ca s-ar fi asteptat ca fotbalistilor sa le lipseasca banii, apa calda sau talentul. Fostul international, Ilie Dumitrescu, a comentat pentru Le Frigaro situatia de la Rapid: “Decat regretabil! Ce urmeaza acum? Din silentio stampa sa intre jucatorii in lamentatio stamba?”