Un corporatist a castigat la Loteria Viselor

  • Frenezie in Pipera! Un angajat al unei multinationale a aflat la primele ore ale diminetii ca in acest weekend va putea dormi la el acasa. 

Dragos Asubalternei lucreaza in nordul Bucurestiului. Face aplicatii si de doi ani aplica pentru concediu si marire de salariu. De curand  a aplicat si la Loteria Viselor – concurs international prin care corporatistii pot primi ore de somn.

In aceasta dimineata toti colegii l-au asteptat cu o perna pe care scria “Noapte buna, Dragos!” si l-au informat ca in acest weekend se va putea intoarce, in sfarsit, acasa pentru a dormi in patul lui. Dragos, vizibil emotionat le-a spus colegilor ca e foarte bucuros, dar si un pic ingrijorat: “stiti, de cand dorm pe birou mi-am vandut patul de-acasa”.

Situatia a fost salvata de Dirty Diana Usurelu – secretara preferata a multor directori expati – care s-a oferit sa-l invite pe Dragos in patul ei.

Avertisment: Acest articol este unul sponsorizat. Multumim firmelor mari din Bucuresti pentru banii oferiti pentru a scrie despre Loteria Viselor.