Ultima gaselnita a politicienilor: Ministerul Neamurilor Proaste

  • Pentru ca presa sa nu mai cotrobaie dupa neveste si rude prin diverse ministere si consilii de administratie, USL-ul propune infiintarea unei institutii aparte care sa se ocupe exclusiv de problemele pilosilor din sistem, urmand sa le-asigure acestora un trai indecent. 
  • EBA contesta proiectul.

Infiintarea Ministerului Neamurilor Proaste vine insa cu o uriasa controversa: statutul amantelor. Sunt amantele asimilate rudelor? Au voie amantele sa lucreze in minister? Pot beneficia amantele de privilegiile neamurilor proaste?

Un parlamentar, care a dorit sa-si pastreze anonimitatea, averea si tupeul ne-a explicat: “Romanii obisnuiti au un minister al Familiei si al Solidaritatii Sociale, iar politicienii raman ca prostii pe drumuri, fara sa-si poata rezolva si ei o nevasta, un nepot amarat sau chiar o amanta. Trebuie sa avem grija de toti cetatenii acestei tari. Trebuie sa avem drepturi egale. Daca as fi nevasta de parlamentar nu ar rade lumea de mine sa stau ca proasta pe un salariu de profesor bugetar? Nu ar fi sub demnitatea demnitarilor sa-si stie odraslele fara bani si privilegii? Aici intervine legiuitorul si face dreptate. Ministerul Neamurilor Proaste e micul nostru ajutor social pe care il acordam sotiilor, mamelor si amantelor noastre. Nu e nimic ilegal, ba chiar e un gest de iubire si de afectiune.”

In mod surprinzator, cea care contesta infiintarea MNP este Elena Basescu: “Este josnic si chiar imoral sa avansezi in cariera folosind influenta si numele rudelor. Asa ceva nu se face! Si tata crede la fel.”