Traian Basescu si-a incheiat un discurs inceput in 2004

  • Presedintele Romaniei spune ca abia astazi a reusit sa incheie o fraza pe care a deschis-o dupa castigarea primului mandat in fruntea tarii. Prezent la emisiunea “Dupa 10 ani”, de la ProTv Kids, seful statului si-a reglat conturile cu trecutul. 

Traian Basescu a povestit faptul ca si-a inceput discursul din 2004 asa: “promit sa fiu presedintele tuturor romanilor.” Zece ani mai tarziu a venit si completarea “care o plac pe Elena Udrea”. Intrebat ce l-a facut sa-si intrerupa atata amar de vreme discursul, Traian Basescu a spus: “Cred ca m-am luat cu treaba. Am sunat pe la televiziuni, am nasit, am fost la Nasu ha ha ha si am facut si-agricultura. Ai vazut ca de cand m-am pus pe cultivat pamantul si-a revenit si agricultura?” 

 

Presedintele a spus tinut sa clarifice si legatura lui cu Miscarea Populara: “Acum ceva vreme mi-au luat astia accesul la piscina. Si-am zis sa fac niste miscare. Si cum joggingul de raspundere e cel mai popular la noi i-am zis Miscarea Populara. Stii cum alerga Udrea dupa Cocos? Ca Maricela Puica. Ha ha haaa… ”