Traian Basescu nervos pe USL: Se cearta intre ei si ma ignora!

  • Seful statului a declarat ca nu concepe ca tocmai el sa fie evitat de scandalul politic autohton: “Vreau sa le spun liderilor USL ca gresesc in ceea ce fac. Nu se pot certa intre ei, iar eu sa raman al nimanui, aici la Cotroceni” 

Seful statului a sustinut o declaratie de presa prin care a precizat ca e periculos ca se incalca traditia in ceea ce priveste vina lui Basescu. “Atunci, rolul presedintelui care mai e?” s-a intrebat retoric Traian Basescu. Acesta a adaugat ca le-a scris liderilor europeni o scrisoare prin care anunta derapajele grave din Romania. “Ignorarea presedintelui atunci cand este un scandal este un lucru fara precedent, o amenintare la adresa linistii publice. Antena 3 e aici?” – a continuat presedintele.

Traian Basescu si-a incheiat discursul spunand ca s-ar fi asteptat ca Victor Ponta si Crin Antonescu sa urmareasca platile de la ziua de sapa la terenul din Calarasi. Spre surprinderea tuturor insa, liderii USL merg pe o linie liberala in ceea ce priveste disputa politica, sub sloganul “prin noi insine”. Presedintele l-a rugat apoi pe Andrei Vochin de la Gazeta Sporturilor sa le-arata adversarilor politici unde este poarta Cotroceniului, poarta la care trebuie sa traga.