Tocmai si Mercador s-au vandut pe Okazii

  • Se vehiculeaza o suma fabuloasa: 2 milioane de Bitcoini canadieni
  • Cumparatorul este un american, Amazon Punctcom

Isterie in lumea anunturilor de mica publicitate. Doua site-uri s-au vandut astazi pe Okazii.ro. iar fericitul cumparator a fost Amazon Punctcom din Seattle. Acesta spune in The Economist ca tranzatia a fost foarte dificila deoarce au mai existat trei concurenti care au trimis oferte de cumparare. Este vorba de doua persoane fizice din Romania: Horia Brenciu si Serban Pavlu plus celebrul site E-bay. Actionarii site-ului E-bay s-au retras de la negocieri dupa ce si-au cumparat haine de firma de la mall Promenada, actiuni la CFR Marfa si cativa politicieni.

Contactati de specialistii nostri de la departamentul economic-sport si monden, cei doi investitori romani si-au recunoscut intentiile. Horia Brenciu ar fi vrut site-urile pentru ca sa-si vanda mai bine cd-urile si sa-si umileasca colegii de la Vocea Romaniei (Moga, Smiley si Loredana), iar Pavlu pentru a pune monopol pe spoturile tv, care vand site-uri, pe care intra oameni care la randul lor vand ceva.

Specialistii din piata au remacat insa si indecizia cumparatorului american, secretara domnului Amazon anuntand la doar cateva ore distanta ca Tocmai si Mercador sunt de vanzare pe Anuntul Telefonic. Cei de la The Economist sunt si ei foarte rezervati si asteapta sa vada daca in caminele studentesti din Regie, de la Facebook sau Google, exista vreun jucator dispus sa inunde piata de online cu bani virtuali de la Bitcoin.

 

Avertisment: acest articol contine plasare de produse cumparate de pe Anuntul Online.