Terifiant: mesaje ascunse pe hartia igenica

  • Omenirea e in pragul unui urias scandal de spionaj. Le Frigaro a descoperit pe hartia igenica un mesaj codat. Se pare ca agentiile straine folosesc acest instrument banal pentru a comunica indicatii secrete agentilor infiltrati in baile din tara.

Site-ul nostru atrage atentia institutiilor competente ca asistam la un adevarat razboi al codurilor inscrise pe sulurile de hartie igenica. Gems Bolnd de la Institutul de Reinterpretare a Codurilor BAIA, spune ca bucatica de hartie interceptata de noi este, din fericire, un mesaj de dragoste transmis de un agent strain catre o persoana de sex feminin din Romania. “Se vede clar inimioara” – a precizat Bolnd.

Alarmanta este si teoria lansata de Oreste. Acesta crede ca prin intermediul hartiei igenice comunica o civilizatie extraterestra. Este vorba de civilizatia Sulmeriana, spune Oreste. Acestia mizeaza pe faptul ca nici un om normal la cap nu citeste ce scrie pe hartia igenica. In plus, mesajele nu raman stocate nicaieri, ci sfarsesc in mod inteligent, in vasul de toaleta. “Ma scuzati pentru acest detaliu tehnic, dar mesajele devin din ce in ce mai vizibile, dupa ce hartia este folosita. Dupa ce va stergeti, priviti-o atent!”

IMAG2453