Teorie halucinanta: Victor si Viorel Ponta sunt frati gemeni

  • Declaratiile recente, date de Victor Ponta, l-au dat in vileag: premierul mai are un frate geaman pe nume Viorel. 

Cand Victor este la Guvern, Viorel este la partid. Unul iubeste baschetul, celalat fotbalul. Unul nu se pronunta in legatura cu gratierea lui Gica Popescu, celalalt l-ar elibera pe fostul fotbalist din inchisoare. Cei doi frati au avut in trecut disensiuni si opinii diametral opuse si-n cazul Rosia Montana.

Teoria este confimata si de declaratiile date de Traian Basescu. Se pare ca si presedintele cunoaste acest secret al lui Victor Ponta si in fiecare declaratie ii pomeneste pe ambii frati folosind expresia Victor Viorel Ponta. 

Secretul gemenilor Ponta pare ca a stat si la baza despartirii de Crin Antonescu. Victor se vede presedinte si l-a convins si pe Viorel sa-l sustina, in dauna fostului lor aliat, de la PNL.

Analistul politic Mugur Ciuvica anticipeaza cea mai mare problema a cuplului premier – cetatean Ponta: “Daca fratii Victor si Viorel se hotarasc amandoi sa intre in cursa pentru Cotroceni? Daca ambii vor ajunge in turul doi? Cu cine va vota electoratul? Si chiar mai important pe cine va sustine domnul Gadea? Pe Victor sau pe Viorel?”