Tamas s-a accidentat! A fost stropit cu apa de instalatia care uda gazonul

  • Accidentare bizara pentru unul dintre fundasii Stelei: Gabi Tamas, cunoscut pentru escapadele sale bahice, a fost stropit cu apa de instalatia care uda gazonul din Targu-Jiu. 
  • Suporterii s-au linistit cand au aflat ca cei din staff-ul medical au intervenit si i-au facut jucatorului infiltratii cu vin: “macar sa ajunga la nivelul unui sprit!”

O clipa de neatentie il putea scoape pe Tams din circuitul Ligii 1 si-al barurilor. A iesit la antremanet si a fost stropit cu apa de instalatia care iriga gazonul. Jucatorul a tipat ca ars si s-a pus la pamant. In cele din urma s-a recuperat rapid, dupa ce medicii echipei Steaua au intervenit si i-au dat sa bea niste vin. Staff-ul medical spera acum ca spritul sa-l repuna pe picioare si la ora jocului alcoolemia sa fie una care sa-i dea pofta de joc.

Gabi Tamas le-a spus ziaristilor ca a tras o sperietura grava: “N-am mai fost stropit cu apa de la botez si evident ca am intrat in panica. (…)Pentru sampania de la sfarsitul curselor am vrut sa ma fac pilot de Formula 1. Dar mi-au zis ca n-am voie sa beau inainte de a ma urca la volan, asa ca m-am apucat de fotbal. La antrenamente eu nu driblam jaloane, ci pahare. Iar pentru mine pauza de hidratare e ca o iesire la terasa.”