Super idee! Cumperi pepeni din piață și mergi gratis cu RATB-ul!

  • Persoanele care au cel puțin un pepene la subraț au gratuitate în orice mașină RATB. Firește,spune Gabriela Firea, bucureștenii sunt încurajați să cumpere “mai ales galbeni și parfumați”.

Admninistrația capitalei dă o adevărată lovitură de imagine. Și chiar una olfactivă. Asta după ce a decis să ofere tuturor bucureștenilor transport gratuit în zilele în care cumpără un pepene de la piață.

De ce o asemenea măsură? Ne explică atașatul pe probleme de agricultură și peisagistică urbană, Marin Frunză: “Practic, suntem în urmă și cu instalarea aparatelor de aer condiționat și cu vânzarea de pepeni în București. Astfel, dacă cineva își cumpără un pepene galben de la piață, aduce cu el în mijlocul de transport bucurie. Și un miros deosebit de plăcut. În plus, cei care aveau asupra lor pepene chiar erau puși în situații deosebit de dificile în momentul în care erau nevoiți să caute cardul de călătorie pentru a-l valida. Le spunem deci bucureștenilor să se bucure de vară și să cumpere zilnic cel puțin un pepene.”

(sursa foto: http://johnsonmatel.com)