Stiri locale: S-a lansat gadgetul DUHNESH-TC!

  • Minerii din Rosia Montana au declarat ca au nevoie urgent de locuri de munca pentru ca nu au unde sa-si depuna cererile de concediu.

Un pensionar – fost jucator de box – din Baraolt, intrat recent in greva foamei, a fost surprins mancand bataie pe ascuns, de la un Jandarm. El protesteaza suparat de faptul ca statul roman l-a lovit din ’89 si pana astazi atat cu stanga, cat si cu dreapta si fara manusi.

Un blogger din judetul Mehedinti s-a inrolat in armata pentru a prinde si el o campanie. Din nefericire pentru el, acesta a picat proba eliminatorie: taras pe piscoturi.

Tot la Mehedinti, consiliul judetean a convocat un referendum local pentru schimbarea numelui regiunii, pentru atragerea turistilor straini. Alegatorii sunt invitati sa spuna da sau nu trecerii de la Mehedinti la Gingivita e Bella.

Victor Piturca a castigat etapele nationale de barbut viteza si barbut in coasta, din comuna Alea Iacta, si s-a calificat astfel la turneul mondial de jocuri de noroc de la Bulan Garros.

A fost lansat in Rahova sapunul cu butoane sociale. Sapunul DUHNESH- TC are Face & Sweat recognition si posteaza pe wall-ul utilizatorului de cate ori acesta se spala. Aplicatia genereaza apoi un cod, care ii permite celui proaspat spalat sa mearga gratuit cu mijloacele de transport in comun.