Stim deja ce se va intampla in prima saptamana de dupa alegeri

Luni 17 noimbrie – La Vaslui va ajunge internetul. Localnicii il vor vinde pe bautura. Tot luni Dispora va da un comunicat prin care anunta masurile luate impotriva viitorilor imigranti romani.

Marti 18 noiembrie – In Bucuresti soseste un tren de la mare. Calatorii vor vocifera nemultumiti: “Ne-am grabit aiurea! Biletul de tren e mai ieftin decat intretinerea”

Miercuri 19 noiembrie – Se anunta zi torida la Toplita. 2 grade celsius. Canicula nu va persista decat doua zile.

Joi 20 noiembrie – In Bucuresti un domn care se recomanda Corneliu Tudor vine sa-si depuna candidatura la prezidentiale. I se va explica frumos ca alegerile s-au consumat, dar el va intelege ca s-au furat.

Vineri 21 noiembrie – Black Friday ii va lua prin surprindere pe asistatii social si pe cei cu credite in valuta. La Negru-Voda va curge apa calda la pret promotional.

Sambata 22 noiembrie – In sfarsit cineva, dintr-o comună din judetul Dolj, se uita la meciul Romania – Irlanda de nord. Abia la pauza isi va da seama ca cel mic se joaca pe consola. Matematic vom pastra insa sanse de calificare. Daca nu la europeanul asta poate la viitoarele turnee.

Duminica 23 noimbrie – Romania TV va fuziona cu Realitatea, iar Lavinia Sandru va fuziona cu somajul. Victor Ponta va fi desemnat presedintele care uneste interesele, studiourile si burtierele.