Steven Seagal a adoptat un politist comunitar din Romania

  • Initial, actorul a dorit sa aiba grija de destinul unui maidanez, insa a fost impresionat de viata de caine dusa de comunitarul din politie.

Actorul american a fost astazi extrem de generos cu Romania. In primul rand le-a dat o paine de mancat ziaristilor care latrau a paguba fiindca nu prea aveau stiri in weekend. Apoi el a mers catre un adapost de caini maidanezi din Giurgiu, hotarat sa faca o adoptie. Pe drum insa, a citit in revista Taifasuri, despre drama unui politist local si si-a schimbat brusc decizia. El s-a confensat ziaristilor: “Eu iubesc enorm cainii. Ascult numai Snoop Dog. Imi pare rau ca-i dezamagesc pe restul comunitarilor. Pe lista mea de adoptii se aflau Vasile Blaga de la PDL si alti doi jucatori de la Dinamo. Poate data viitoare. ”

Steven Segal a precizat ca politistul comunitar nu va merge cu el in America. El ii va trimite insa mancare si dvd-uri cu filme de actiune. In semn de recunostina, Vandal Martial din Giurgiu a promis ca din alocatia copiilor vor bea de-acum toti membrii familiei si isi va orienta comportamentul violent dinspre nevasta spre infractori.