Stelian Tanase a primit de la Ponta lista cu noii angajati de la TVR

  • Premierul Romaniei s-a implicat activ in elaborarea unei noi grile la televiziunea publica. Ponta i-a facut o lista de cumparaturi lui Stelian Tanase cu angajati “ieftini si buni”. Le Frigaro va prezinta, in exclusivitate, aceasta lista, impreuna cu indicatiile lui Victor Ponta. 

1. Cosmin Moti – il luam imprumut de la bulgari. Seara il punem in locul partidelor de Champions League, cu un talk-show, pentru ca telespectatorii vor sa-i vada pe-ai nostri, nu pe mercenarii de la Barca sau Real. In timpul zilei Moti poate sta si la una din cele doua porti de intrare in televiziune.

p.s. Daca nu reusim sa-l aducem pe Moti, il luam pe Mutu, jucator cu priza…la public. Noi il luam pe Mutu, iar Petrolul il reprivatizam, vorbesc eu cu Adi Nastase sa-l vanda la austriecii de la OMV.

2. Urania – mi-a promis ca-mi face niste slide-uri ieftine cu horoscop si preziceri d-alea frumoase de le pui la carpeta de la Facebook. Horoscopul il dam in loc de Telejurnal. Daca nu se fac drumuri, spitale sau scoli, dam vina pe astre. Oricum toti suntem intr-o zodie toata o apa si-un pamant.

3. Dan Sova (cu asta nu ma refuza, e prietenu’ meu!) – il punem sa lucreze in spatele camerelor, desi ai vazut ce par frumos are. I-ar placea sa lucreze la Resurse Umane, la concedieri. Are experienta de la Transporturi si vrea sa lase cat mai multi oameni pe drumuri.

4. Horia Brenciu – Vreau sa reulam Robingo, in loc de Biziday, pentru nostalgici. Oricum banii adevarati nu se fac din salariu, cum ne toaca Guran. Ca sa ai bani multi tre’ sa ai noroc si cunostinte. Nici eu cand eram la TSD n-aveam cunostinte, dar acum ma stiu cu toata lumea. Vrei sa-l sun p-ala de la Hi-Q?

5. Sturzu Nalbaru…sau Florin Sturzu ???? …in fine…unul din aia de la Hi-Q. Hai sa facem ceva si pentru tineret. Sa fie o emisiune cu muzica. Uite Daciana mea n-a prins si ea un latino de ani de zile de cand urmarim TVR-ul. Aruncati filmele alea coreene ca tresar copiii in somn si bagati d-astea cu Gasca mea. Vorbiti cu Mazare pentru dansatoare.

6. (asta-i ultima rugaminte) Hai sa-i schimbam numele. Steliane, T-ul ala ma duce cu gandul la Traian Basescu si la teroarea instaurata de el. Hai sa-i zicem PTV. Suna si mai bine. Cand inviti pe cineva ii zici “hai PTV!” sau “hai sa te dau PTV”. Si cand schimbam numele facem si-un Vanghelion, de toamna. Te rog, fara cantece populare. Noi suntem cu socialistii, nu cu popularii. Ti-a placut gluma asta? Oricum cand auzeam Tezaur folcloric ma gandeam numai la rusi…

P.S.D. (alta gluma!) Inainte de-ati zice traditionalul “Bine, pa!” vezi c-am facut o mica boaca. I-am promis uneia Grapini c-o las sa faca emisiune de limba romana. Dar m-a rugat cineva, prieten bun, sa terminam cu aluziile cu la legat si l-a dezlegat…Asa ca tine-o pentru tine si trage de timp. Bine, pa!