Sova face telegondola Bucuresti – Constanta

  • “Trecerea peste Dunare va fi spectaculoasa. Cei care merg cu telegondola la mare nu vor mai plati taxa de pod”

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, si-a luat numele ministerului pe care il conduce in serios. Dupa o discutie cu primarul Constantei, Radu Mazare, Dan Sova a gasit solutia pentru a face un drum mai rapid intre Bucuresti si litoral: Telegondola.

Sova ne-a confirmat telefonic faptul ca proiectul a depasit faza de intentie:  “In Constanta, la Mamaia mai precis, exista deja infrastructura! Plecam si noi de-aici din Bucuresti cu cativa stalpi si transportul catre mare il vom face pe cablu. Gata cu aglomeratia pe autostrada, gata cu mersul lent al trenurilor! Telegondola e viitorul. Sa ne gandim un pic la toti hipsterii posesori de DSLR-uri. Pentru ei telegondola Bucuresti – Constanta o sa fie o adevarata binecuvantare. Trecerea peste Dunare va fi spectaculoasa iar supriza abia acum vine: Cei care aleg sa parcurga drumul catre mare cu ea nu vor mai plati taxa de pod.”

Telegondola de Constanta va avea plecari din ora in ora, din zona Pasajului Basarab iar costul va fi de 30 de lei, fara bagaj de cala si 50 de lei cu bagaj si loc la geam.

Dan Sova a precizat, in exclusivitate pentru Le Frigaro, ca planul secret este ca in doi trei ani sa facem o telegondola intre Bucuresti si Salonic: “Evitam astfel golanii din Bulgaria si o sa atragem milioane de turisti greci care vor sa vada alta popoare de sus si sa traiasca apoi, pe pielea lor, legenda statiunii Olimp.”