Solidaritate! Drumul Taberei salvează Piața Victoriei

  • Gest inegalabil făcut astăzi de locuitorii din Drumul Taberei. După ce au auzit că stația de metrou Piața Victoriei este în pericol de a fi închisă, toți cetățenii cartierului bucureștean au semnat o petiție prin care se arată dispuși să pună la dispoziția autorităților stațiile Orizont și Favorit pentru a prelua fluxul de călători.

“Piața Victoriei este locul unei noi înfrângeri! Contribuabilul bucureștean a fost din nou învins de mafie și birocrație. Suntem uniți împotriva abuzului și vom da la lopată până diseară. Sperăm ca mâine dimineață să deschidem Orizont și Favorit și să le facem călătorilor o surpriză” – a declarat un pensionar ce tocmai a luat o supradoză de vitamine cu whisky și energizant. Hashtag-ul sub care se desfășoară întreaga mobilizare e #UnițiSăpăm

Cei de la Metrorex s-au arătat surprinși de elanul și compasiunea celor din Drumul Taberei. Oficialii instituției au declarat însă, că în ciuda acestui act eroic, în acest cartier nu va circula niciun tren mai devreme de 3-7 ani.