Soarele a intrat in Varsator – filmul evenimentelor

Pe fondul neadaptarii vitezei la carosabilul umed, Soarele a intrat pe contrasens orbind practic conducatorului auto cu numerele IF 02 VRS, care circula din sens invers, lovindu-l apoi pe-acesta in plin. Din fericire, accidentul a fost unul fara victime.

La efectuarea controlului etilotest s-a constatat ca nici conducatorul Varsator nu se simtea prea bine, acesta avand o stare de visare si somnolenta, acuzand greata si varsaturi in dimineata zilei in care s-a produs accidentul, pe fondul consumului de mercur retrograd la o casa astrologica de pe Calea Lactee.

Prezente la fata locului organele de politie au declansat o ancheta si-au luat act de declaratia data de Soare, acesta afirmand ca vizibilitatea a fost redusa, masina tamponata intrand brusc in raza sa vizuala. Tinem sa le reamintim tuturor zodiilor sa efectueze cu prudenta manevrele de depasire, sa verifice ambele faze ale Lunii inainte de a pleca la drum si sa evite, pe cat posibil, apasarea pedalei de acceleratie gravitatilonala la podea. Si nu uitati, hazardul are prioritate.