Show nou pe Trinitas: Popa’s Got Talent

  • Respins la auditiile pentru ZZ Top, Patriarhul Daniel le-a promis fetelor bisericesti ca va face revolutie in lumea divertismentului: “Voi ingropa ProTv-ul, voi invia BOR-ul!”

Trinitas va incepe de luna viitoare difuzarea concursului Popa’s Got talent. Surpriza cea mare este insa componenta juriului. LeFrigaro a aflat care sunt numele inscrise pe pomelnicul ferit de privirea agera a presei: Oreste, Tataee si Florian Bichir. O varianta vehiculata pentru un loc in juriu a fost si Adi Popa de la Steaua, fotbalistul abandonand fotbalul pentru o cariera monahal-politica, in extrema dreapta. Se pare ca producatorii au renuntat la acesta pentru ca nu reusea sa lege nici macar doua pase cu ceilalti componenti ai juriului.

De formatul emisiunii Popa’s got talent s-a ingrijit insusi mai marele BOR, Patriarhul Daniel. Acesta n-a reusit sa treaca de probele pentru un loc in formatia ZZ Top si s-a intors in tara cu gandul sa schimbe la fata fetele bisericesti. (scuzati lipsa diacriticelor!) Acesta a spus ca un parinte trebuie sa aiba mai mult decat Factorul X si sa fie mai mult decat un concurent imbratisat de Brenciu la Vocea Romaniei. Popa’s got talent trebuie sa fie un show Dumnezeesc.

Oreste, Tataee si Florian Bichir vor avea misiunea dificila de a alege cine primeste sutana de aur in primul sezon. Concurentii vor avea de ales intre trei genuri muzicale: nunti, botezuri si inmormantari. Apoi, in finala, se va da dezlegare si la un fusion, un hip hop bisericesc numit: Litur Gyeaaahh.

Organizatorii anunta ca va exista si un premiu de popularitate, intitulat Imparta Shine, acesta urmand sa fie acordat de bloggeri care vor servi piscoturi cu vin pe durata transmiterii emisiunii.

Pentru rolul prezentatorilor, exista la aceasta ora negocieri cu Silviu Manastire, Mihai Gadea, Wilmark si Mihai Bendeac.