Scaunul lui Horia Brenciu a depus plangere la OPC

  • Un scaun vatamat, a depus plangere aseara la Oficiul pentru Protectia Consumatorului.

Ieri, in jurul orelor 17, scaunul 4 de la Vocea Romaniei s-a prezentat schiopatand la sediul OPC. Intr-o plangere de trei pagini, patata cu sudoarea fruntii, scaunul a povestit abuzurile la care este supus de vedeta brasoveana. Printre acuzatiile aduse se numara “sare pe mine”, “scrie acatiste contra lui Marius Moga si mi le vara intre perne”, “mananca pe mine”. Scaunul spune chiar ca, odata, Brenciu l-a injunghiat de ciuda ca Smiley e mai tanar.

Horia Brenciu nu recunoaste acuzatiile, mai mult, spune ca scaunul e indaratnic, arogant, si nu mai vorbeste cu rudele de la IKEA. “De cand e aratat la PRO TV, nu mai baga in seama pe nimeni. Nici nu-i mai ajungi la spatar! E mincinos si imoral – are doua taburete din flori!”, sustine Brenciu.

Colega de platou a artistului, Loredana Groza – Patapievici, spune ca scaunul de jurat “e cea mai mica problema a lui”. Cantareata insinueaza ca artistul face glume cu blonde, se descalta cand mananca si isi canta numarul de telefon cand i-l cere vreun producator.

OPC spune ca plangerea scaunului este demna de DIICOT, comportamentul lui Horia Brenciu intrand mai degraba sub incidenta legilor privind terorismul si drepturile ostaticilor.