Scandal inainte de Craciun: Panettone face Cozonacul de rahat

  • S-a umflat coca in ei! Cozonacul si Panettone au ajuns la cutite.

Piata cadourilor de Craciun e mai tensionata ca oricand. Toata lumea urmareste cu sufletul la gura evolutia scandalului in care sunt implicate vedetele sezonului rece: Cozonac si Panettone. Se pare ca acesta din urma, nervos ca nu a prins cosurile de sfarsit de an intr-o multinationala din Pipera l-a facut pe Cozonac cu ou si cu otet spunand in gura mare ca “e plin de rahat”.

Cozonacul nu s-a lasat mai prejos si-a spus de Pannetone ca e un italian expirat si ca romanul nu viseaza iarna la el ci la cozonaci adevarati, de casa, bine crescuti. Iata ce ne-a declarat Cozonacul: “Panettone sa stea in tava lui sau in cutia aia de carton pe care o uita lumea pe sifonier. In Romania cozonacul face legea! Daca eu sunt de rahat, atunci el e de cacao!”

Primul care a scris despre conflictul dintre Panettone si Cozonac a fost Chec-ul. Acesta a scris pe retelele sociale: “Chec this out: Panettone nu-l mai haleste deloc pe Cozonac. Se pare ca cei doi si-au aruncat vorbe grele. Panettone ar fi zis si el de mama lui Cozonac ca si-a facut implant ca sa-i dispara ridurile de pe stafide, iar acesta i-a replicat ca provine dintr-o familie de drojdieri. “