S-a lansat MIELLE – Revista ciobanului cosmopolit

  • În plină criză a printului, Asociația Răvășitul Oilor, pune pe tarabă o revistă menită să satisfacă pretențiile celui mai exigent cioban urban. Cu reale valențe hipstero-mioritice, cu toate sfaturile inutile despre nutriție și sex, dar mai ales cu mostra de covor de lână din ambalaj, bilunarul va atrage ca un magnet. Toate cele cinci exemplare se vor vinde ca mămăliga caldă.  

Toată lumea bună a Bucureștilui a fost astăzi la cel mai cool eveniment al anului… Pe de altă parte, specialistul redacției noastre, pe probleme de monden a fost cu cortul la munte. Și s-a întors în rucsac cu o relatare spumoasă de la lansarea revistei MIELLE. Plus o caserola de MBS (n.red. Cam rece, dar a fost ok!).“Sigur că am profitat de apropierea sărbătorilor Pascale și binențeles că MIELLE este o revistă care se integrează perfect în turma produselor Glossy” – a punctat suedezul de origine african-olandeză Noel-Noier Nobel, partenerul gay al patronului.

Coperta MIELLE ilustrează perfect intențiile redactorilor, insă bârfa de tmz.com, care a circulat la stâna mondenă, a fost aceea că baciul Gică Popescu va apărea dând gol, în numărul 2 al publicației.