Rusii intorsi de la granita cu Lana del Rey

  •  La Iasi a fost instalata cea mai neconventionala arma menita se ne apere de rusi. Americanii apara Romania folosind un tanc din care se-aude o muzica trista, despre care hipsterii locali spun ca ar fi  Lana del Rey: “Cand aud Summertime Sadness, rusii nu mai au chef de nimic si se intorc plangand acasa.”

Obisnuiti sa tortureze ostaticii cu diverse piese muzicale, americanii au adus intr-o baza militara din Iasi un tanc si-o statie de amplificare. Nu folosim decat un album defensiv, semnat Lana del Rey, spune generalul american Wewant Petrol. Aceasta a adugat ca aliatul Romaniei este pregatit sa aduca si arme grele precum renumitele bombe muzicale Bieber.

Nu toata lumea e insa incantata de difuzarea in eter a pieselor Lana del Rey. Mai multe companii din Bucuresti se plang ca unda de tristete a ajuns pana in Capitala, mii de corporatisti fiind acum suparati, nemotivati si lipsiti de chef de viata. “E si vina noastra ca-i platim prost si ii tratam ca pe animale, dar cred ca e vorba si de efectul Lana del Rey” – spune PR-ul unei companii, printr-un mail trimis din Bahamas.