Romica Tociu si Cornel Palade – romanii alesi sa plece pe Marte

  • Romania va participa la un program spatial inedit si va trimite doi oameni pe Planeta Rosie. Surpriza cea mare consta in faptul ca cei doi sunt actorii Romica Tociu si Cornel Palade.

Programul este unul care asigura transportul numai dus, iar alegerea celor doi cunoscuti prezentatori ai unui show de bingo starneste ingrijorarea telespectatorilor. Se pare insa ca decizia este a specialistilor de la NASA, acestia cautand mai bine de doi ani, un cuplu care sa para de pe alta planeta, cu tipologii cat mai apropiate de cele prezentate de personajele SF din filmul “Specii”

Tociu si Palade sunt perfecti pentru misiunea noastra, spun cei de la NASA. Glumele lor sunt mortale, laser – cum zice Naumovici – si vrem sa le testam pe post de arma, capabila tina civilizatiile extraterestre la distanta. Veste buna e  ca ei vor putea in continuare sa-si faca emisiunea de la televizor. Le vom da un laptop cu webcam si o valiza cu haine cat mai viu colorate.

Intrebati ce sanse sunt ca ei sa mai revina cu picioarele pe pamant, specialistii americani au spus ca sansele sunt egale cu cele ca ei sa aiba cartoane la bingo, acestea sa fie castigatoare si Mitoseru sa fie rezultatul dragostei dintre Tociu si Palade. Deci sunt ceva sanse.