Romania vrea sa importe politicieni din Filipine si Vietnam

  • Situatie bizara pe scena politica: ANOFM a anuntat ca a demarat procedura de selectie pentru politicieni din tari precum Filipine si Vietnam. Se incearca astfel ocuparea locurilor ramase vacante in urma arestarilor din ultima vreme. 

Ramanem fara politicieni si din urma nu vine nimeni. De teama anchetelor DNA romanii refuza orice activitate politica, asa ca Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca a cerut ajutor agentiilor similare din Filipine si Vietnam. Primul val de politicieni de import ar putea ajunge in tara in 2016. “Nu mai avem oameni neseriosi, nu mai gasim pe nimeni care sa promita si sa nu faca nimic. Toti fug acum de politica!” – a declarat Valeriu State responsabil cu recrutarile internationale.

Intr-o declaratie facuta in exclusivitate site-ului Le Frigaro, Dan Sova s-a aratat ingrijorat de situatia generata de DNA: “Efectiv, va rog sa ma credeti, nu mai are cine sa fure in tara! Ce-o sa facem? O sa aducem straini sa ne minta electoratul nostru pe care l-am mostenit de la Stefan cel Mare si Mihai Viteazu? E pacat ca ne bagam valorile la inchisoare si politicienii romani nu sunt lasati sa lucreze in tara lor. E o rusine!”