Romania incepe exportul de perle de la Bac

  • Gata cu vanatoarea de la Balc. Sa inceapa cea de la Bac!
  • Perlele reusite de elevii romani vor ajuta economia nationala, spun analistii Forbes din Faurei. Cele mai cautate perle la export sunt cele din colectia bijutierilor din Cartier. 

Avem sanse reale sa iesim din criza financiara. Un om de afaceri din Babadag s-a gandit sa duca peste granita perlele scoase de elevii nostri la examenele nationale. “Stiti cum mi-a venit ideea? L-am auzit pe un vecin ca vrea sa duca la amanet perlele copiilor lui, de la simulare…Cele scoase pe gura sunt volatile, dar cele in scris sunt adevarate bijuterii”, spune antreprenorul din Babadag, Elf-Enomeno Brilliante. Cativa analisti Forbes din Faurei il completeaza: “Stiti vorba noastra populara cu prostul care nu e prost destul? Pai daca e fudul, prostul din tara de destinatie o sa poarte cu mandrie perle fabricate de prosti nostri. Ne-am saturat sa fim mana de lucru ieftina pentru occidentali. Sa le trimitem si noi niste valoare adaugata!”  

Se pare ca Nostradamus a prevazut acest twist in economia Romaniei, dupa cum sustine un dascal din Capitala. Acesta din urma pretinde ca a decodificat un mesaj biblic trimis de Nostradamus prin What’s Up: “Fericiti cei saraci in cultura generala, caci a lor va fi bogatia din vanzarea perlelor. (Evanghelia dupa Dana Blandu, versetul II, Traditii Balcanice)”