Robert Turcescu – Numarul 1 ATP

  • Surpriza colosala pentru sportul mondial: un roman a ajuns din nou in fruntea tenisului mondial. Jurnalistul Robert Turcescu a devenit campion mondial, in urma mingilor ridicate la fileu in interviul realizat marti cu presedintele Traian Basescu. 

Ilie Nastase e istorie. Acum Robert Turcescu este pe primul loc in ierarhia tenisului mondial. Specialistii sportului alb au apreciat atat servele jurnalistului cat mai ales mingile ridcate de acesta la fileu cu o lejeritate si eleganta aparte. Rafael Nadal si Roger Federer s-au declarat si ei invinsi si incantati de tehnica romanului.

Robert Turcescu este cunoscut in lumea tenismenilor sub numele de “colonelul” si este vazut ca o revelatie a turneelor electorale demonstrative. Acesta i-a cucerit pe fani cu lovitura sa de stat de dreapta, dar si cu vehementa cu care contesta deciziile arbitrilor de la CNA.

Presa sportiva de la noi il lauda pe Turcescu pentru viteza cu care il serveste pe presedinte si regreta intrarea acestia in circuit la o varsta atat de inaintata.

Fost jurnalist de calitate, Robert Turcescu este legitimat la B1 si rezerva de lux Clubul Sportiv al Armatei. Cel mai confortabil se simte pe ciment, dar joaca destul de bine si in mocirla.