RMGC vrea sa exploateze Generatia de Aur

Hagi, Popescu si Ilie Dumitrescu au fost cumparati ieri de compania Rosia Montana Gold Corporation. In ciuda vointei lor, fotbalistii au fost luati pe sus si pusi intr-o vitrina din judetul Alba.

“Deci cum zic… e inadmisibil. Ma antrenam la hotel si m-am trezit in Ardeal. Deci cum zic, asa ceva… Nu iei omul cand il iei. Sau ba da ori nu. Ma integeleti..” La elocventa hagiana a adaugat si Ilie Dumitrescu: “Mda, ce mai ramane de spus… Am cerut spaghetti al dente. Ne-au adus fidea cu lapte.”

Desi un val de proteste s-a ridicat dupa cedarea celor trei ,Victor Ponta a linistit populatia anuntand: “Resursele solului sunt proprietatea statului. Iar cei trei sunt comori nationale.”

Gica Popescu a declarat ca se bucura sa apara din nou la televizor: “Acum ca baciul de la Steaua e la inchisoare, aveti parte de adevaratul Baciul. Rog RTV sa ma sune ca sa ma balacaresc cu dna Tatoiu. Nu raspund la bip.”

Un grup de utilizatori ai retelei de socializare “mIrc” au anuntat ca vor face un flashmob in fata guvernului: “Cum iesim de la munca ne adunam. Iesim cu peturile de Neumarkt. Vom fi cu zecile de… Ce zic… Sutele de… Vom fi zece. Eu e posibil sa nu vin.”