Revoltator! Pe ce se duc banii nostri: banda speciala pentru maidanezi

  • Nerusinarea celor din administrație este fara margini! Primaria generala a Bucureștiului va demara in primăvara anului viitor un proiect pe cat de amplu pe-atat de controversat: amenajarea pistelor speciale pentru câinii maidanezi.
  • Surse din Primărie ne-au confirmat ca deja au sosit in Romania primele materiale speciale comandate din Olanda. Pista va fi realizata – special pentru a ghida patrupedele – dintr-un amestec de bitum si clei de oase.

Întrebați de ce are nevoie Bucurestiul de o pista dedicata maidanezilor, consilierii dau din umeri. Am primit totusi o explicație sumara de la Sorin Oprescu, primarul general: facem pista pentru caini pentru a-i îndepărta de pe carosabil si din calea bicicliștilor. Vom fluidiza si traficul maidanezilor. De exmplu, pe Splaiul Independentei am văzut haite de câini bara la bara.”

Sorin Oprescu ne-a atras atenția ca aceasta investiție nu este deloc ridicola: “Hai sa fim serioși! Adăpostul nu e o solutie. Spunem adesea ca un câine este cel mai bun prieten al omului, iar noi ne ducem prietenii la adăpost? Gata cu ipocrizia! Din primăvara câinii vor fi partenerii noștri de trafic, vor circula pe benzile speciale si cei care le vor obstructiona deplasarea vor incasa amenzi usturătoare.”

Am cerut parerea si celor de la Asociatia Cutu-Cutu. Aceștia sunt insa rezervati si ne-au trimis prin sms poziția lor: “ham trai si ham vedea!”.