Revine moda antenelor pe bloc! Românii prind Netflixtătă gratis, de la bulgari

  • 3 hipsteri bătrâni din București au reînviat moda antenelor de televizor, după ce părinții lor le-au povestit despre contentul de nișă de la sud de Dunăre.
  • Mărturiile sunt cutremurătoare: Când am revăzut Absent Nemotivat în bulgară, mi-au lăcrimat și converșii!

De ce pierde internetul pe bani teren în favoarea clasicelor antene de pe bloc? Ne explică Mireliano Maximilian Anton – student-etern la Politehnică: “Uite care-i treaba…10 euro? Pen’ ce? Cu filmele de pe Netflix m-a dat mama afară din casă! Pe bună dreptate, că după ce sa hipsterizat și ea cu torentele astea, vrea numa’ ce e nou și diferit de mainstream! Acum ne uităm numai la bulgari. Nu înțelegem mai nimic și asta e fix ce ne place.”

Umblă vorba prin târg că și vechile antene, uitate de la Revoluție pe blocuri, ar fi în stare să recepționeze Netflixtătă, gratis, de la bulgari. Boris Borisov (numele e o coincidență) ne explică, aruncând din vârful limbii fraze de bulgar autentic, cum a fost cucerit de “contentă la demandătătă”: “Am băgat o mufătătă bananătătă la Smartice Televischi și s-a sincronizat automat în Bulgară. Plus că e gratis. Bine e și-o taxă de pod, că tre plătită și aia la reprezentanța Netflixtătă de la Ruse, dar e mizilic.  “