Reduceri de costuri la TVR

  • Emisiunea trupei HI-Q va fi difuzata in coreeana, in locul serialelor obisnuite. 

Totul pentru rating ieftin asta e este noul slogan al televiziunii publice. TVR-ul nu mai are bani de nimic, prin urmare asa vor fi si programele.

Cea mai afectata de situatia economica a televiziunii publice este emisiunea Duminica in familie cu Ramona Badescu. Programul va fi transmis simultan pe doua canale. Pe TVR1 show-ul se va difuza sub numele de “Duminica” iar pe TVR2 sub numele de “in Familie”. Si mai trist este ca cele doua canale vor fi receptionate pe acelasi ecran, datorita functiei split sceen. Cei mai norocosi sunt posesorii de televizoare 3D. La ei va ajunge emisiunea in format complet.

Telespectatorii care au prins gustul filmelor coreene vor fi cei mai fericiti. In locul lor, stirile din sport, starea vremii si emisiunea culturala cu trupa HI-Q vor fi difuzate in limba imparatilor in capod. Mihai Sturzu a declarat ca pentru el ca deputat limba coreeana e chineza curata si prin urmare va declina oferta TVR. Ca membru HI-Q nu va rata insa aparitiile la tv si va balmaji ceva divertisment de calitate.