Record pentru hackerii valceni: au piratat scenariile viitoarelor filme!

  • Esti nerabdator sa vezi cele mai recente productii de la Hollywood? De-acum poti renunta la clipurile video de proasta calitate, filmate in sala. Un site de torente din Romania ofera cinefililor acces la scenariile unor blockbustere, pentru care nu se stie inca  nici macar distributia. 

Filmele TC sau TS sunt de domeniul trecutului. De-acum poti afla ce se va intampla in viitorul Hobbit, in seriile Superman si Batman si chiar in ultimul sezon din Dr.House. Nu-ti trebuie decat un calculator conectat la internet, un program de descarcat filme de pe net si o imaginatie bogata. O grupare din Ramnicu Valcea a pus astazi pe net cateva filme in format SC (n.red Script)

Aflam mai multe detalii chiar de la unul din tinerii implicati in fenomen, Ban uTerente: “Este o oportunitate pentru publicul din Romania ca se poate bucura de noile filme, practic inca nefacute. In primul rand am reusit sa eliminam imaginea proasta si sunetul enervant de la filmele trase in sala. Avantajul cel mare e insa imaginatia si lectura. Vrei sa vezi in mintea ta un film cu Bruce Willis in Superman? Citeste scenariul. Il vrei pe Tom Cruise? Citeste scenariul. Este foarte-foarte simplu. ”

Un tanar din Baraolt a reactionat rapid pe www.fratenustergemorideras.ro spunand ca iluminismul e noaptea mintii pe langa revolutia culturala declansata de torentele cu scenarii: “Ganditi-va cate filme proaste vom evita de-acum…rasfoim cateva pagini si gata, ii dam skip. In plus, se castiga enorm si la calitatea imaginilor. Adica nu toata lumea are plasma d-asta acasa. Toti avem insa plasmuire si ne putem duce in 10x ultra hd, daca mai si fumam. E belea frate! Scriptul bate filmul”

La auzul vestilor legate de schimbarile din industria tornetelor, Veverita BC a declarat ca se va concentra pe dublarea audio si subtitrarea animatiilor.