Raiul cheama Vasluiul in judecata

  • Casa de avocatura Iisus & Apostolii – cea care il reprezinta pe Dumnezeu pe pamant – ii reclama pe vasluieni pentru distrugere. Se pare ca ei au rupt bataia din Rai. 

Alarmat de faptul ca vasluienii striga in gura mare “bataia e rupta din Rai!”, de cate ori isi altoiesc nevasta sau copilul, un inger pazitor s-a deplasat de urgenta la o violenta domestica din localitate. Acesta a adunat dovezi pentru a-l ajuta pe Dumnezeu sa-i acuze pe cei din Vaslui de vandalism si distrugere: “daca se dovedeste ca ei au rupt bataia din Rai o sa iasa scandalul dracului! Doamne, iarta-ma!”

Prima infatisare a vasluienilor la tribunal va avea loc cu ocazia decesului, dar avocatii apararii spun ca vor merge pana la Judecata de Apoi pentru a arata ca oamenii sunt nevinovati. “Ne judecam si ne vom cauta dreptatea pana la Dumnezeu! Ce mama dracului! Nu noi am rupt bataia din Rai. Si noi am luat-o de la turci. Naiba stie de unde e vorba asta. Noi o folosim asa la oha pe post de disclaimer.” – spune un razes chemat ca martor.