Radu Banciu e din nou campion la Festivalul “Rau-Ratusca-Ramurica”

  • Localitatea Urlati e in delir! Radu Banciu s-a incoronat, pentru a patra oara, campion la Festivalul national de poezie “Rau-Ratusca-Ramurica”

Vedeta B1 a avut o prestatie fara cusur. El a recitat impecabil poezia din concurs, iar sala a vibrat inca de la primele silabe ale versului “Rica nu stia sa zica…” De altfel, acesta a fost si momentul de cumpana al festivalului, primarul din Urlati lacrimand si repetand in prostie “O Doamne, o Doamne…magie, magie, maaaagiiiieeeee!”.

Antrenorul lui Radu Banciu a intervenit imediat si a cerut time-out si stergerea parchetului. S-a evitat astfel o tragedie, Radu fiind la un pas de-o alunecare. O inflexiune ciudata l-ar fi aruncat in afara concursului, a declarat ulterior antrenorul Filodendron Dorneanu.

ratuscaDupa ce si-a sters lacrimile, primarul din Urlati l-a felicitat pe Radu Banciu si l-a premiat cu o ratusca galbena de baie – mascota orasului – si o excursie la Rouen, Franta. Sa mai amintim doar ca Radu Banciu este pentru a patra oara campion la Festivalul National de poezie “Rau Ratusca-Ramurica” si ca-n acest an si-a facut intrarea pe acordurile piesei Non, Je ne Regrette Rien, cantata sublim de o stra-stranepoata urlateanca a celei ce a fost Edith Piaf.