RADET a semnat un parteneriat cu TVR și FRF

  • De câte ori vom juca cu țările nordice va fi foarte frig în apartamente, pentru ca telespectatorii să aibă o experiență autentică. Va fi la fel de frig ca pe stadion, spun cei care se îngrijesc de-acestă tehnologie. 

Bucureștenii sunt privilegiații unui proiect colosal, rod al colaborării dintre RADET, TVR și FRF. Astfel, microbiștii din capitală vor avea ocazia să tremure, la propriu, pentru naționala de fotbal a României. Aurel Norișoreanu – coordonatorul acestui experiment explică: “am implementat frigul în oase înca de la meciul nostru de-acasă cu Finlanda și l-am perfecționat ieri la partida cu Feroe!”

Un oficial din partea RADET ne-a explicat ca instituția va încerca să mențină temperaturi scăzute în apartamente și la competiții de schi sau patinaj artistic, dar concentrarea maxima va fi anul viitor pe disputa tricolorilor cu Danemarca: dacă la ei vor fi temperaturi cu minus vom încerca și noi să menținem caloriferele sloi și astfel microbiștii aflați în fața televizorului vor experimenta aceleași senzații ca cei din tribune.

(sursa foto: b365.ro)