Profitand de vremea de-afara, mascatii au scos gondolele prin Bucuresti

  • Zeci de gondole au fost surprinse astazi pe strazile din centrul Bucurestiului.
  • Un mascat – care a dorit sa-si pastreze anonimatul, ciorapii de dama si cagula – ne-a marturisit: “vrem ca arestarile pe ploaie sa aiba un aer romantic, venetian, care sa atraga si turisti.”

Gondolele care demareaza in tromba pe strazile inundate ale Bucurestiului sunt pentru localnici, dar si pentru turisti, o adevarata surpriza. Se pare ca ele au fost furnizate Politiei Capitale ca bonus de la un magazin din Venetia: “La 100 de masti cumparate, am primit o gondola. Sirena am montat-o noi”  – spune Andrei Zorrosatru, capitanul Diviziei Mascati, Barci & Barcute.

Acesta ne-a marturisit ca mascatii se simt in largul lor pe apa: “E fericire maxima! Ad’o Doamne! (…) Dom’le, abia asteptam ploaia, ca nu reuseam sa scoatem barcile din garajul din Herastrau. Ne simteam captivi intr-un giratoriu al apelor. Uite, eu conduc o gondola 4×4, de boss…Stai sa vezi cum intorc cu frana de mana…”

Soferii sunt cei mai nemultumiti de aparitia gondolelor in Bucuresti: “Acum trebuie sa fim atenti si la biciclisti si la gondole! Ce mai urmeaza? Sa-și ia Cristi Tabara ricsa?” – spune un taximetrist, care de nervi, uita de regului si pune semnal, dand politicos prioritate unui alt participant la trafic.

sursa foto: placesonline.com