Prima femeie gonflabila care divorteaza exclama: “Aveam nevoie de mai mult spatiu!”

  • Missy e prima femei gonflabila care a fost lansata in spatiu. Abordata de corespondentul nostru de pe Centurion, ea ne-a oferit cateva explicatii despre motivele care au stat la baza deciziei de a lua calea aerului:

“Sunt o fata simpla care s-a straduit sa stea cu picioarele pe pamant. Intre doua joburi, lumea m-a lua mereu in balon. N-am fugit de munca, de viata grea sau de aerul poluat. Am fost cand deprimata, bosumflata, dezumflata, cand plina de oxigen, de elan si optimism. Aveam zile cand imi placea aerul incarcat de vapori de Malizia si transpiratie din tramvaiul 41. Munceam pentru-un petic la Posta si la o vulcanizare din Nordul Bucurestiului. Munceam ca o sparta! Si-n urma mea nu ramanea nimic. In dragoste, ghinion total. Prietenii mi-au facut lipeala numai cu badarani…

Aveam nevoie de mai mult spatiu. Jos, barbatii sunt niste porci misogini. Mama – o saltea, la propriu si la figurat – mi-a zis ca o sa ma respecte cineva cand o zbura porcu’. In cosmos am vazut niste porci la costum…de astronaut. Sunt niste porci care ma lasa fara aer. Am stat 10 minute in Statia Spatiala Internationala si mi-au auzit urechile niste apropouri de-o gravitatie fara margini, infinita ca Universu’. O sa iau calea Lactee si daca nu gasesc vreun om verde cumsecade ma duc dracu’ cu satelitu. Hai ca-am zburat ca ma umfla astia ca pe Adrian Nastase. Sa va pup? :))”