Ponta se razbuna pe Basescu: ne unim cu Ungaria!

  • Rivalitatea dintre Traian Basescu si Victor Ponta a trecut la faza pe tara reintregita.

“Daca domnul Basescu este pro Rosia Montana, eu sunt contra. Daca el vrea cu Moldova, eu vreau cu Ungaria!” – a rabufnit premierul la Transilvania TV. La doar cateva minute a intervenit telefonic, in mod surprinzator, Mircea Sandu. Acesta a spus ca o eventuala unire cu Ungaria ne strica golaverajul si daca tot avem ambitii unioniste sa alegem o tara deja calificata la campionatul mondial de fotbal din Brazilia. “Ne-ar avantaja o unire cu Spania. Marica si Torje mi-au zis ca s-au integrat perfect, ca spaniolii deja ne injura pe limba noastra.” 

Discutia s-a incins si realizatorii au marturisit ca unirea cu Moldova s-ar putea face pe etape si ca cel mai bine incepem la nivel de studenti. Lucian Bolcas a devenit brusc rosu in obraz si a marturisit ca el si-acum le-ar arata studentelor de peste Prut ce inseamna Romania Mare. Apoi realizatorii i-au taiat microfonul pentru ca fostul peremist a declarat ca are nevoie urgent la Budapesta pentru a face Chisinau.

In mod surprinzator Traian Basescu nu a sunat pentru a intra in direct. Mai mult presedintele a postat pe Facebook un mesaj prin care isi cere scuze pentru confuzia generata de declaratiile sale: “Emisiunea de la TVR a fost una publicitara. Eu sunt bloger in campania celor de la Unirea. Ha ha haaaaa!”