Ponta – desemnat cel mai bun premier pe care l-a avut Romania TV

  • Premierul Victor Ponta a dominat ieri sectiunea FADOINA, dedicata celor mai bune scene de comedie, transmise in 2014 la tv. 
  • Premiile GOPO au fost eclipsate de Gala Premiilor SOVA, gala unde s-au intrecut cele mai subiective televiziuni de stat si de partid din Romania. 

“Ca politician e greu sa multumesti pe toata lumea. Dar uite ca toata Romania TV ma place asa cum sunt. Sper ca la anu’, bunul meu prieten Ghita sa deschida si Romania TVinternational, ca sa am si eu diaspora mea.” – a declarat Victor Ponta, coplesit de emotii si aplaudaci, dupa ce a pus mana pe celebra si ravnita statueta SOVA.

Organizatorii au intampinat unele dificultati cu statia de amplificare. In loc sa mareasca sonorul, statia marea sumele din conturile baietilor destepti din sala. Pana la urma n-a mai fost nevoie nici de microfoane, Dana Grecu de la Antena3 asigurand decibelii necesari si pentru viitoarele editii.

Din nefericire, la Gala s-a inregistrat si-un alt incident. Adrian Nastase i-a impuscat, din sala, trofeul lui Victor Ponta.”Am crezut ca este unul de vanatoare, fireste”, s-a scuzat fostul premier. Statueta n-a fost avariata avand o vesta anti-glont, special proiectata de casa de moda din Gagesti “Crissto You”.