Ploaia crește tarifele la mare! Acum fiecare hotel se laudă că are piscină

Pentru ca turiștii să nu se sperie de vremea rea, și să plece de pe litoral, proprietarii de discoteci l-au pus pe afiș pe Arsenie Boca.

Precipitațiile au semănat însă bucurie printre cei aflați la mare. Acum foarte mulți dintre ei au, la hotel, cameră cu vedere la apă.

Alți turiști, cazați în Vama Veche, au salutat ploaia pe Facebook: “Yes! În sfârșit, curge apa și la noi în baie! Chiar și pe lângă robinet”

Precipitațiile n-au stricat nici ploile afaceriștilor din Mamaia. Cei care vor șezlog primesc acum 10 lei, dar, pe durata ploilor, au de plătit 50 de lei taxa pe umbrela.

Ca să le facă necaz celor care n-au prins deloc vreme bună la mare site-ul Wundergorund a publicat o poză cu familia Soare din Slobozia.

Din cauza precipitațiilor, contația Nămolului din Eforie Nord a luat-o razna. O familie din Galați și-a permis tratament cu nămol chiar și pentru bătrâna Dacie Nova.

Un turist aflat la mare se jură că l-a văzut pe Hrușcă într-o intersecție din Constanța vânzând geci autobronzante.

Pentru că e frig afară nimeni nu mai mănâncă insă porumb fiert. Cei aflați la mare preferă să-l țină în brațe ca sursă de căldură.